Grønne løsninger er ikke lenger banebrytende…

Grønt og lønnsomt

«Grønne løsninger eller fokus på personellsikkerhet er ikke lenger banebrytende. Det er obligatorisk! Nytt er at det faktisk er lønnsomt». Påstanden kommer fra en ubeskjeden og tydelig Salgssjef Geir Kvalheim i SafeClean; selskapet med hovedkontor i Høyanger og avdelinger på Sørlandet og i Sløvåg. Det å tenke trygt og miljøvennlig, er nå blitt lønnsomt!

I Høyanger er det ikke bare naturen som ruver. Her – midt i natur og fjellkjeder på Vestlandet, finnes en olje- og miljømygg som har begynt å heve stemmen. For ikke bare tilbyr de løsninger for både olje- og prosessindustrien som er miljøvennlige og trygge – de er også lønnsomme.

Salgssjef Geir Kvalheim hos SafeClean er verken skyggeredd eller utydelig. For den metoden og oppskriften SafeClean har utviklet, er både egenutviklet og genial.

«Vår grunder, Jon Refsnes har brukt årevis på å utvikle både metoden og selve oppskriften på rengjøringsmidlene vi leverer. Rengjøring av lukkede produksjonssystemer både offshore og onshore har lenge vært forbundet med fare for eksponering av stoffer som blant annet Benzen. Dette har det vært forsket masse på, og viljen til å rette fokus mot nye løsninger har vært stor».

Det er mange fordeler med vår metode. Mer oppetid for produksjonsanlegg, det at vi gjør 99,9 % rent gjør at anleggets levetid øker i tillegg til økt personellsikkerhet da man ikke lenger eksponeres for farlige stoffer. Sist men ikke minst – metoden vår gjør at vi reduserer avfallet som skal deponeres i etterkant med hele 95 %. Det er mye, og det blir god butikk for kundene våre», forteller Kvalheim.

Nylig uttalelse fra kunde:

«Jobben som ble gjort var vask av testseparator og hydrosykloner, og vi vurderte flere andre metoder i forkant. Erfaringen har vært at SafeClean sin kompetanse og totalløsning har gitt det resultatet vi ønsket. Deres prosessrengjøring med etterfølgende waste-management gjør at vi slipper all håndtering av avfall, og våre ansatte slipper eksponering for Benzen. I tillegg betyr det mye for selskapet at håndteringen av avfallsstoffene etterpå skjer onshore på SafeClean sitt renseanlegg, slik at vi dermed også reduserer betydelig sluttavfallet som må deponeres. Vi er svært godt fornøyd med både løsningen og hele leveransen», avslutter kunden.

For nærmere informasjon kontakt Salgssjef Geir Kvalheim

Publisert: 15.04.19

Del dette på